fas_logo

Om FAS Tech AB

FAS Tech AB är ett Svenskt företag som grundades år 2008. Företagets huvudkontor är beläget i Nykvarn, väster om Södertälje. På huvudkontoret finns avdelningar för försäljning, produktdesign och service för den svenska marknaden. Vår produktion sker i Kina, närmare bestämt i Shenzhen. Där bedrivs både hårdvaruutveckling och programvaruutveckling, och vi har totalt 18 anställda i Kina. Fördelen med att ha egen produktion är att vi kan erbjuda snabba leveranstider. Utöver huvudkontoret har vi även försäljningskontor i Spanien och Kina.

Företaget ägs privat och ägarna har lång erfarenhet av produktion och försäljning av industriella datorsystem. Våra lokaler i både Nykvarn och Kina uppfyller högsta standard när det gäller ESD-skydd. Alla våra produkter testas både funktionellt och genomgår långtidstester under 24 timmar i både Kina och Sverige innan de levereras till kunden.

FAS Tech AB tillverkar och levererar industriella datorsystem och produkter. Vårt sortiment sträcker sig från enkla datorkort till kompletta serversystem. På senare år har vi sett en ökad efterfrågan på skräddarsydda datorer, särskilt olika typer av display- och pekdatorer. Om du har en idé där någon form av dator, pekskärm eller liknande ingår, så kontakta oss gärna. Vi har även möjlighet att utveckla inbäddade operativsystem, drivrutiner och programvara.

Med vår omfattande erfarenhet av industriella datorsystem och egen tillverkning kan vi erbjuda våra kunder högsta kvalitet till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Tjänster

FAS designar och tillverkar egna standardiserade produktserier. Från dessa kan vi modifiera och anpassa efter kundernas behov. Som ett led i att sätta samman rätt resurser för projektet har vi har en väl beprövad process för att identifiera kundernas hård och mjukvarubehov.

Exempel på FAS tjänster
Hårdvarudesign
Mjukvarudesign
O/S image, Win 7/8 Embedded / Linux / Android
Montering och installation
Test av system

Plattformar
Till våra plattformar finns både hård och mjukvara färdig. Det gör att vi snabbt kan få fram prototyper. Med våra resurser kan design och hårdvara/mjukvara anpassas efter kundernas önskemål.

Vi arbetar med följande processorer.
Intel Celeron J1900 Quad Core 2.0Ghz
Intel i3/i5/i7
ARM Cortex-A8 500-1000Mhz
ARM Cortex-A9 1.2GHz Dual Core
iMX6 ARM Cortex-A9 1.2GHz Quad Core

Processen från ide till produktion innehåller en rad viktiga steg som vi har full kontroll över.
Förstudie
Prototyp test
Design och utveckling
Produktion & Test
Logistik & Lager
End Of Life

Product Enquiry

sv_SESwedish