Om FAS Tech

FAS Tech AB är Svensk Kinesiskt företag som grundades 2009. Huvudkontoret  finns i Nykvarn, väster om Södertälje. I huvudkontor finns försäljning, produktdesign och service för Svenska marknaden. Vår produktion finns i Kina (Shenzhen). Där finns också både hårdvaruutveckling och programvaruutveckling. Totalt finns det 20 tekniker i Kina. Fördelen med egen produktion är att vi kan erbjuda mycket korta leveranstider. Försäljningskontor finns även i Spanien och Kina.

Företaget är privatägt, där ägarna har lång erfarenhet av produktion och försäljning av industriella datorsystem. Våra lokaler i Nykvarn och Kina för produktion och service håller högsta kvalitet avseende ESD skydd. Samtliga produkter testas både funktionellt och långtid testas under 24 timmar i Kina och Sverige innan leverans till kund.

FAS Tech AB tillverkar och levererar industriella datorsystem och produkter. Allt från enklaste datorkort till kompletta serversystem. De senaste åren har även kundanpassade datorer blivit mer efterfrågade. Framför allt är det olika typer av display och pekdatorer vi kundanpassat. Kontakta oss om du sitter med en idé där någon typ av dator, pekskärm eller liknande ska ingå. Vi har också möjlighet till framtagning av inbäddade operativsystem, drivrutiner och programvaror.

Med vår långa erfarenhet av industriella datorsystem och tillverkning i Asien kan vi erbjuda våra kunder högsta kvalitet till ett mycket intressant pris.

Tjänster
FAS designar och tillverkar egna standardiserade produktserier. Från dessa kan vi modifiera och anpassa efter kundernas behov. Som ett led i att sätta samman rätt resurser för projektet har vi har en väl beprövad process för att identifiera kundernas hård och mjukvarubehov.

Exempel på FAS tjänster
Hårdvarudesign
Mjukvarudesign
O/S image, Win 7/8 Embedded / Linux / Android
Montering och installation
Test av system

Plattformar
Till våra plattformar finns både hård och mjukvara färdig. Det gör att vi snabbt kan få fram prototyper. Med våra resurser kan design och hårdvara/mjukvara anpassas efter kundernas önskemål.

Vi arbetar med följande processorer.
Intel Celeron J1900 Quad Core 2.0Ghz
Intel i3/i5/i7
ARM Cortex-A8 500-1000Mhz
ARM Cortex-A9 1.2GHz Dual Core
iMX6 ARM Cortex-A9 1.2GHz Quad Core

Processen från ide till produktion innehåller en rad viktiga steg som vi har full kontroll över.
Förstudie
Prototyp test
Design och utveckling
Produktion & Test
Logistik & Lager
End Of Life