fas_logo

Fastighetsautomation

FAS Tech levererar system som används som HMI’er kopplade mot alla dom stora DUC tillverkarna i världen, våra system levereras som standard med 24 VDC samt 230VAC adapter. Vi har koll på viktiga inställningar, kopplingar etc för att lyckas med installationen. Vi har idag mer än 5000st panel pc system i drift inom detta område. Dom vanligaste modellerna är idag 15” och 15.6” Wide, men det är bara att välja från 8 tum upp till 32 tums storlek.

Mjukvara:
MS Windows, en rad olika inställningar kan göras för att öka tillförlitligheten på systemet. Automatisk schemalagda checkup kontroll med omstart för att hela tiden hålla systemet i toppskick.
VPN, Systemet kan levereras med VPN app installerad för att enkelt kunna accessa via Teamviewer.
Egen OS image, vi håller varje kunds unika OS image på vår server. Garanterar att varje leverans sker enligt kunds önskemål.

Hårdvaran
BIOS inställt för att få systemet att återgå till vald applikation efter strömbortfall, eller andra alternativ som passar användingsområdet bättre.
Kundanpassad front med kundens eget utseende, färg, logotyp. Inga stora volymer krävs.

Logistik
Alla system finns på lager i Sverige, leveranstid 1-3 dagar från order.

Service & Support
Serienummer på baksida av systemen som leder till full spårbarhet.
Reservdelar finns alltid tillgängliga i Sverige
FAS Tech AB reparerar och returnerar system 3-4 dagar från att vi fått in det till oss

Garantier
5 års garanti hjälper våra kunder att kontrollera totalkostnaden i projektet. Ingen annan tillverkare erbjuder en likvärdig garanti.

Product Enquiry

sv_SESwedish