fas_logo

Hvis FAS Tech

FAS Tech AB är ett Svenskt företag som grundades år 2008. Företagets huvudkontor är beläget i Nykvarn, väster om Södertälje. På huvudkontoret finns avdelningar för försäljning, produktdesign och service för den svenska marknaden. Vår produktion sker i Kina, närmare bestämt i Shenzhen. Där bedrivs både hårdvaruutveckling och programvaruutveckling, och vi har totalt 18 anställda i Kina. Fördelen med att ha egen produktion är att vi kan erbjuda snabba leveranstider. Utöver huvudkontoret har vi även försäljningskontor i Spanien och Kina.

Företaget ägs privat och ägarna har lång erfarenhet av produktion och försäljning av industriella datorsystem. Våra lokaler i både Nykvarn och Kina uppfyller högsta standard när det gäller ESD-skydd. Alla våra produkter testas både funktionellt och genomgår långtidstester under 24 timmar i både Kina och Sverige innan de levereras till kunden.

FAS Tech AB tillverkar och levererar industriella datorsystem och produkter. Vårt sortiment sträcker sig från enkla datorkort till kompletta serversystem. På senare år har vi sett en ökad efterfrågan på skräddarsydda datorer, särskilt olika typer av display- och pekdatorer. Om du har en idé där någon form av dator, pekskärm eller liknande ingår, så kontakta oss gärna. Vi har även möjlighet att utveckla inbäddade operativsystem, drivrutiner och programvara.

Med vår omfattande erfarenhet av industriella datorsystem och egen tillverkning kan vi erbjuda våra kunder högsta kvalitet till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Tjenester

FAS designer og produserer sin egen standardiserte produktserie. Fra disse kan vi modifisere og tilpasse kundens behov. Som et ledd i å sette sammen de riktige ressursene for prosjektet har vi en velprøvd prosess for å identifisere kundenes maskinvare- og programvarebehov.

Eksempler på FAS-tjenester
Maskinvaredesign
Programvaredesign
O/S-bilde, Win 7/8 Embedded / Linux / Android
Montering og installasjon
Testing av systemer

Plattformer
Både maskinvare og programvare er tilgjengelig for våre plattformer. Dette gjør at vi raskt kan produsere prototyper. Med våre ressurser kan design og maskinvare/programvare tilpasses kundenes ønsker.

Vi jobber med følgende prosessorer.
Intel Celeron J1900 Quad Core 2.0Ghz
Intel i3/i5/i7
ARM Cortex-A8 500-1000Mhz
ARM Cortex-A9 1.2GHz Dual Core
iMX6 ARM Cortex-A9 1.2GHz Quad Core

Prosessen fra idé til produksjon inneholder en rekke viktige steg som vi har full kontroll over.
Pilotstudie
Prototype test
Design og utvikling
Produksjon og testing
Logistikk og lager
End Of Life

Product Enquiry

nb_NONorwegian